Årets Offentlige Bestyrelse 2020: Lukket for nomineringer

Opdatering: Der er lukket for nomineringer. Vinderen kåres d. 11/11 ved konferencen i København.

Kender du en bestyrelse som skal nomineres til Årets Offentlige Bestyrelsespris 2020?

Dagens Dagsorden kårer i samarbejde med Pluss Leadership, Horten og BDO Årets Offentlige Bestyrelse for 9. år i træk. Vi søger bestyrelser, som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre inden for uddannelses-, kultur- og forsyningssektoren.

Procedure

Når vi har modtaget din nomineringen kontakter vi bestyrelsen for at høre, om dens interesse i at lade sig nominere. Herefter bliver bestyrelsen bedt om at udfylde et uddybende spørgeskema og evt. svare på opfølgende spørgsmål fra Pluss Leadership, der forbehandler ansøgningerne til et nomineringsudvalg som indstiller 2-3 kandidater fra hver kategori (uddannelse, kultur og forsyning/infrastruktur) til ”Best in Class”.

Det endelige valg af “Best in Class” og Årets Offentlige bestyrelse foretages af et uafhængigt bedømmelsesudvalg bestående af tre eksperter.

Det er gratis at lade sig nominere og deltage i konkurrencen. Vi forventer kun, at de endeligt nominerede er repræsenteret på Årets Offentlige Bestyrelseskonference til at modtage prisen. Der vil blive lavet en video af alle ”Best in Class”, som præsenteres på bestyrelseskonferencen.

Baggrund og historie

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser er et netværk af bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer for de ca. 4.000 offentlige bestyrelser i Danmark inden for sektorer som uddannelse, kultur, forsyning/infrastruktur, erhvervsfremme, det sociale område mv. Med prisen ønsker vi at kaste lys på og fremme det gode, værdiskabende arbejde, der leveres af mange offentlige bestyrelser.

Tidligere vindere

  • 2012: Aarhus Vand
  • 2013: NRGI, Tradium og Ringkøbing-Skjern Museum (dette år blev prisen tildelt inden for hver at hovedkategorierne for offentlige bestyrelser: Forsyning/infrastruktur, uddannelse og kultur)
  • 2014: Holbæk Forsyning og Niels Brock
  • 2015: Esbjerg Gymnasium
  • 2016: TEC København
  • 2017: Skanderborg Forsyning
  • 2018: Aalborg Symfoniorkester
  • 2019: Rønne Havn

Kåring af vinderen 2020

Konferencen er i år opdelt i to konferencer i Aarhus og København, så vi har mulighed for at overholde retningslinjerne ifm. covid-19. Vinderne af “Best in Class” afsløres på konferencen i Aarhus (4/11), mens den endelige vinder af Årets Offentlige Bestyrelsespris 2020 afsløres på konferencen i København (11/11). Se de spændende programmer og find tilmeldingssiden via knappen herunder.