Få bestyrelsesoverblik over værdien af samarbejder og fusioner 3. oktober

Deltag i Årets Offentlige Bestyrelseskonference 3. oktober med overskriften ”Small is Beautiful, Big is Powerful”, så får du overblikket og nuancerne i de faktorer, som bestyrelserne skal håndtere, når de skaber fremtidens institutionsstrukturer.

Formiddagen byder på oplæg fra praktikere og politikere om at fokusere versus bredde og stordrift – samt hvordan man fastholder bestyrelsernes ildsjæle, når kravet er professionalisering.

Efter frokost deler vi os op i sektorspecifikke workshops, hvor praktikere øser af deres strategiske overvejelser og konkrete erfaringer med at håndtere de helt særlige strukturelle udfordringer i sektoren i skismaet mellem fusioner og samarbejder versus monofaglighed og selvstædighed.

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen “Årets Offentlige Bestyrelse” til den offentlige bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats. Læs mere om konferencen, hent konferenceprogram og se hvordan du tilmelder dig her og læs om, hvordan din bestyrelse kan blive nomineret til Årets Offentlige Bestyrelse her.

Du kan også læse programmet for konferencen her.