Tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference "Small is Beautiful, big is Powerful" 3. oktober

Nedenfor kan du tilmelde dig Årets Offentlige Bestyrelseskonference med overskriften: "Small is Beautiful, big is Powerful", hvor vi sætter fokus på de samarbejder og fusioner, der skaber fremtidens institutionsstruktur. Konferencen er fra kl. 9.00 til kl. 16.00 og afholdes i Loungerne på Brøndby Stadion

Pris 1.950 kr. per deltager - hent konferenceprogram her

Deltagergebyret er 1.950 kr. per deltager for hele arrangementet. Er I fire fra samme virksomhed eller institution, som ønsker at deltage, kan i gratis invitere en femte med. I udfylder blot navne og kontaktoplysninger på alle deltagere, så vil vi på den fremsendte faktura automatisk fratrække rabatten. Faktura bliver fremsendt  medio september til den kontaktperson, I angiver ved tilmelding. Sidste chance for tilmelding er 29. september.

Mix af fælles oplæg og sektoropdelte workshops

Konferencen vil om formiddagen have tværgående oplæg og debatter for alle deltagere. Efter frokost går vi ud i workshops, hvor vi stiller skarpt på fusioner og samarbejder i de enkelte sektorer ud fra de særlige vilkår og målsætninger, der netop er et særkende for hver enkelt sektor. Konferencen slutter med, at vi overrækker prisen "Årets Offentlige Bestyrelse" til den offentlige bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats.

Temaet og konferenceform er valgt i samarbejde med bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer

Årets tema om samarbejder og fusioner i offentlige virksomheder og institutioner er valgt i samråd med bestyrelsesforeningerne og brancheorganisationerne for offentlige bestyrelser. Det er ligeledes på opfordring af bestyrelsesforeningerne og brancheorganisationerne, at vi afholder workshops om eftermiddagen.

Loungerne på Brøndby Stadion danner rammen om konferencen

Konferencen starter og slutter i den store lounge over hovedindgangen, mens eftermiddagens workshops foregår i tilstødende lounger. En lækker frokostbuffet bliver serveret med udsigt til grønsværen. Umiddelbart uden for indgangen er der fri parkering og gode busforbindelser fra Glostrup Station (Linie 13 og 130) og Brøndbyøster Station (linie 500S og 166).

Over alt på Brøndby Stadions konferenceområde er der let adgang med kørestol og selvfølgelig elevator til at klare etageskift.

 

TILMELD DIG OG DINE KOLLEGER HER

Udfyld felterne nedenfor og tryk send. Tilmelder du flere, hvor faktura skal sendes til dig, vælg "Tilføj deltager". Tilmelder du en eller flere uden selv at deltage i arrangementet, skal du vælge "Kontaktpersonen deltager ikke", så sender vi faktura til dig på dem du har tilmeldt under "Tilføj deltager".

Kontaktperson
Rækkefølge
Flere deltagere? Tryk nedenfor og indtast deres detaljer.

Din tilmelding
Tryk "SEND TILMELDING" for at afslutte, så får du en mail med bekræftelse på dem, du har tilmeldt. Har du tilmeldt andre end dig selv, og ønsker du, at de også skal modtage en bekræftelse på mail, så kryds af i feltet neden for, inden du trykker "SEND TILMELDING".

Send email om bekræftelse af tilmelding til deltagerne?
Komunikado din Drupal CMS-udvikler

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser – ejet af Pluss Knowledge
Tlf: 7026 5126 – H. H. Seedorffs Stræde 3, 4. tv., 8000 Aarhus C