Dagens Dagsorden NR. 33: Opstart af Ny Bestyrelsesperiode

Dagens Dagsorden Nr. 33 Opstart af ny bestyrelse

Organisationerne er parate til dialog om kompetencer med afgående bestyrelse ved nyudpegning. Bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer har onboarding kurser i støbeskeen til en god opstart på ny bestyrelsesperiode.

Hent hele Dagens Dagsorden nr. 33 HER eller nedenfor

Arbejdsmarkedsindsigt er den vigtigste kompetence for udpegning

Interview med Dansk Metal, HK, FOA, 3F, Dansk Erhverv og DI om, hvordan de matcher institutionernes kompetencebehov ved udpegning af bestyrelsesmedlemmer til erhvervsskoler og sikrer, at deres udpegede kontinuerligt er klædt på til opgaven.

Bestyrelsesbarometer 2017: clash’et mellem central styring og lokalt ledelsesrum 

Bestyrelsesbarometer 2017, surveyundersøgelsen blandt alle ledere og bestyrelsesformænd på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutionerne viser nærmest en liveoptagelse af kollisionen mellem Undervisningsministeriets tætte opfølgning på reformer og uddannelsesinstitutionernes behov for ledelsesrum.

Ansvar og overblik ved indtræden i bestyrelsesarbejde

Bestyrelsen skal fastsætte rammerne for de interne kontroller mv., som ledelsen skal agere indenfor, og de har ansvaret for, at forvaltningen sker betryggende. Når bestyrelsen godkender årsregnskabet, har de også godkendt økonomistyringen og
institutionens struktur bag regnskabstallene. EY giver her overblikket og guider.

Behov for onboarding bestyrelseskursus – men efterspørgslen er begrænset 

Interview med de ansvarlige i de 12 væsentligste brancheorganisationer og bestyrelsesforeninger om deres planer for at sikre de nye bestyrelser tilstrækkelige kompetencer til en hurtig opstart på bestyrelsesperioden 2018-21. 

Uddan hele bestyrelsen 

Et bestyrelseskursus for hele bestyrelsen giver en hurtig opstart til det struktureredearbejdsfælleskab i en ny bestyrelsesperiode. Kurser giver en fælles indsigt i de helt særlige sektorvilkår og en opgradering af bestyrelseskompetencerne til samme niveau, så alle kan bidrage på lige vilkår – og så ryster det medlemmerne sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her