Tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference – Viden og debat om det stærkeste bestyrelseshold 2018-2021

21 engagerede oplægsholdere præsenterer viden og lægger op til debat på Årets Offentlige Bestyrelseskonference ”Viden og debat om det stærkeste bestyrelseshold 2018-2021″.

Hent konferenceprogram og tilmeld dig HER

Du får viden om veje til at sikre en god overgang til næste bestyrelsesperiode og deltager i dialogen om at rekruttere de rigtige kompetencer til bestyrelsen i din sektor.

Udfordringer i plenum

Konferencen indledes afdirektør Mads Grønvall,økonomiforvaltningen, Københavns Kommune med et oplæg om det aktive ejerskab under overskriften Frihed i faste rammer med ejerstrategi.

Herefter paneldebat om Rammer og principper for styring af selvejende institutioner og offentligt ejede selskaber frem mod 2025 med bl.a. energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, bestyrelsesformand Lars Goldschmidt, Bornholms Energi & Forsyning samt direktør René van Laer, Knord.

Formiddagens program afsluttes af bestyrelsesformand i bl.a. Novo A/S og Novo Nordisk FondenSten Scheibye med et oplæg om systematisk kompetencesammensætning af en bestyrelse.

Løsninger sektorvist

Om eftermiddagen deler vi os i tre sektoropdelte workshops: Uddannelse; Kultur; Forsyning og infrastruktur. Efter oplæg om aktuelle sektorbaserede analyser af bestyrelseskompetencer lægger 2-4 fremtrædende bestyrelsesformænd fra hver sektor op til dialog om at sikre de rigtige kompetencer i bestyrelsen på baggrund af oplæg om, hvad de gør i deres bestyrelse.

Viljen til at skabe resultater og en øl at summe på, inden vi går hjem

Efter uddeling af prisen Årets Offentlige Bestyrelse går bestyrelsesformandFlemming Besenbacher, Carlsbergfondet på podiet under overskriften Meritokrati på 141 år leverer fortsat forsknings- og forretningsresultater. Han fortæller om at sammensætte en bestyrelse, som kun kan bestå af videnskabsmænd. Vi slutter dagen ved at bruge et kvarters tid på at besvare Perikles’ gamle tese: ”Hvornår smager en Tuborg bedst”, samtidig med at vi uformelt vender dagens mange input med hinanden.

Tilmeld fire og inviter gratis en femte med

Tilmelding sker på i på vores tilmeldingsmodul HER. Er I fire tilmeldte fra samme institution eller virksomhed, kan I gratis inviterere en femte med. På tilmeldingsmodulet kan du også se konferenceprogrammet.