TILMELDING TIL ”FIND VEJ I MEGATRENDS”, ÅRETS OFFENTLIGE BESTYRELSESKONFERENCE 26.10

Nu er der åbent tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference, hvor du får inspiration til at tage pejling på Megatrends, og hvordan pejlingerne kan omsættes til rettidig udvikling af din virksomhed eller organisation.

Pris 1.950 kr. per deltager – hent konferenceprogram og se tilmelding HER

Konferencen foregår på IDA Mødecenter • Kalvebod Brygge 31-33 • København fra kl. 9.00-16.00, onsdag 26. oktober.

Deltagergebyret er 1.950 kr. per deltager for hele arrangementet. Er I fire fra samme virksomhed eller institution, som ønsker at deltage, kan I gratis invitere en femte med. I udfylder blot navn og kontaktoplysninger på alle deltagere, så vil vi på den fremsendte faktura automatisk fratrække rabatten.

Sammen ser vi konturerne af fremtidens udfordringer

Om formiddagen er vi sammen i plenum. Her tænder vi både det lange lys for at se konturerne af fremtidens udfordringer, og vi blænder ned, så vi kan se, hvordan vi skal prioritere i dag, for at bliveklar til fremtidens udfordringer.

Vi arbejder sektorvist med at finde løsningerne

Om eftermiddagen deler vi os i tre sektoropdelte workshops:

Uddannelse

Kultur

Forsyning og infrastruktur

Her fokuserer vi på den enkelte sektors udfordringer for at få en større forståelse af den kompleksitet, der møder os, og i fællesskab drøfter og inspirerer vi hinanden til, at vi konstruktivt kan forberede vores institution eller virksomhed til den usikre fremtid.