Sidste chance for tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference

29. september er sidste chance for tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference ”Small is Beautiful, Big is Powerful”, som giver indblik i potentialer og faldgruber på vejen mod fremtidens institutionsstrukturer.

På konferencen 3. oktober åbner drevne praktikere og politikere op for deres analyser af- og erfaringer med at håndtere kravene om fokus versus bredde og stordrift – og fastholde bestyrelsernes ildsjæle, når kravet er professionalisering.

Sektor-workshops ledet af praktikere

De særlige udfordringer i undervisnings- museums- og forsyningssektorerne bliver belyst i hver sin workshop om eftermiddagen. Her deler sektorernes egne praktikere deres strategiske overvejelser og konkrete erfaringer med at håndtere de helt særlige udfordringer i sektoren i skismaet mellem fusioner og samarbejder versus monofaglighed og selvstædighed.

Kåring af Årets Offentlige Bestyrelse

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen “Årets Offentlige Bestyrelse” til den offentlige bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats. Læs mere om konferencen, hent konferenceprogram og se hvordan du tilmelder dig her.

Du kan også læse programmet for konferencen her.