Tilmelding til “Bestyrelsens Strategiske Fodaftryk”, Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2. oktober

Konferencen giver inspiration til strategilægning og opfølgning med fokus på de værdiskabende samarbejdsrelationer mellem bestyrelsen og ledelsen i strategiarbejdet. Konferencen foregår på Radisson Blu Scandinavia i København fra kl. 9.00-16.00, 2. oktober.

Pris 1.950 kr. per deltager – hent konferenceprogram HER

Deltagergebyret er 1.950 kr. per deltager for hele arrangementet. Er I fire fra samme virksomhed eller institution, som ønsker at deltage, kan I gratis invitere en femte med. I udfylder blot navn og kontaktoplysninger på alle deltagere, så vil vi på den fremsendte faktura automatisk fratrække rabatten. Faktura bliver fremsendt medio september til den kontaktperson, I angiver ved tilmelding. 

Heldagskonference forener fælles tværgående temaer og workshops

Formiddagens program byder på tværgående oplæg fra ind- og udland med debatter for alle deltagere. Efter frokost deler vi os i tre workshops, hvor vi på baggrund af oplæg fra erfarne bestyrelsesformænd går i dybden med udvalgte problemstillinger om strategi og opfølgning i hver sektor.

Konferencen slutter med kåringen Årets Offentlige Bestyrelse indenfor: 

  • Forsyning & Infrastruktur
  • Undervisning & Forskning 
  • Kultur

Læs mere om vinderkriterier og hvordan I selv kan blive nomineret HER.

Tema og konferenceform er valgt i samarbejde med bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer

Årets tema om at inddrage bestyrelsesmedlemmernes kompetencer og netværk til at skabe en visionær strategi og sikre, at strategien bliver brugt til at skabe varige resultater, er valgt i samråd med bestyrelsesforeningerne og brancheorganisationerne for offentlige bestyrelser. Det er ligeledes på opfordring af bestyrelsesforeningerne og brancheorganisationerne, at vi afholder sektoropdelte workshops om eftermiddagen.

Radisson Blu Scandinavia København danner rammen om konferencen

Konferencen starter og slutter i den store sal ”Finland”, mens eftermiddagens workshops foregår i tilstødende sale. Frokosten er ”Brainfood” lavet af friske råvarer med et minimum af fedt og sukker. Radisson Blu Scandinavia – Amager Boulevard 70, København – er i gåafstand fra metrostation og har over 375 P-pladser (21 kr./time).