Årets Offentlige Bestyrelseskonference 7. oktober

Nu er der åbent for tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference med titlen ’Bestyrelsens værdiskabende samarbejde’. 

De rigtige bestyrelseskompetencer skaber værdi for virksomheden/institutionen, men flere nye forskningsresultater viser, at bestyrelsens samarbejde er endnu vigtigere for bestyrelsens evne til at skabe udvikling og værdi. Derfor har vi valgt dette tema for Årets Offentlige Bestyrelseskonference, så du kan få viden og inspiration til at sætte kompetencerne i spil i din bestyrelse. Se programmet her

Pris 1.950 kr. per deltager

Deltagergebyret er 1.950 kr. per deltager for hele arrangementet. Er I fire fra samme virksomhed eller institution, som ønsker at deltage, kan I gratis invitere en femte med.

Tilmeld dig HER.

Del jer efter interesser om eftermiddagen

Om eftermiddagen har vi fire temaopdelte workshops om bestyrelsens værdiskabende samarbejde: Med Ejeren, Med Direktionen, Med Eksterne og Internt. Deltager I flere, kan i dele jer op efter interesse – og deltager bestyrelse, direktion og ejer i konferencen, får I et fælles afsæt til at styrke jeres samarbejde.

Konferencen afholdes 7. oktober 2015 på Radisson Blu Scandinavia, Amager Boulevard 70 i København (samme sted som sidste år).