Dagens Dagsorden NR. 20. Resultatlønskontrakter

Hent hele Dagens Dagsorden nr. 20 HER eller nedenfor

Udgivet 2013.06.24

Resultatløn deler bestyrelsesformænd

En rundspørge til ti bestyrelsesformænd i uddannelsesinstitutioner viser et spænd fra direkte afvisning af at bruge resultatlønskontrakter til en integreret strategisk anvendelse til udvikling af institutionen.

Bestyrelsesformænd ønsker fri løndannelse for lederne

Bestyrelsesformænd for uddannelsesinstitutioner efterlyser samstemmende frie rammer til at sammensætte lederens løn frem for alene at være henvist til at bruge resultatlønskontrakter.

Bonus bryder rutinerne

Halvdelen af medarbejdernes mentale energi er fokuseret på at nå årets bonusafhængige udviklingsmål. Det giver en enorm dynamik i organisationen til fokuseret forandring.

Bonus til alle er fremragende til kulturforandring

Projekt ISO-certificeret i Herning Vand blev den konkrete anledning til at skabe en ny fælles kultur i den sammenbragte virksomhed, hvor bonus for alle skabte fælles fodslag i organisationen.

Stine Bosse opererer med flere ejere

“Det er helt afgørende for Det Kgl. Teater, at bestyrelsen og institutionen har en direkte forståelse og tolkning af befolkningens forventninger og selvfølgelig lever op til Kulturministerens og Folketingets Kulturudvalgs overordnede mål og rammer.”

Bonus forløser energi og giver retning i virksomheden

Præstationsafhængig løn er et stærkt bestyrelsesredskab, som kan få virksomhedens ledelse og medarbejdere til at yde en ekstra indsats og målrette den enkeltes indsats mod virksomhedens mål.