Praktisk information

Året Offentlige Bestyrelseskonference afholdes i år som to regionale bestyrelseskonferencer i:

  • Aarhus d. 4 november på Moesgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg kl. 09.00 – 14.00 med efterfølgende mulighed for besøge museet
  • København d. 11. november på Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup kl.09.00 – 14.00

Prisen er 1.350 kr./deltager. Ved konferencetilmelding indgår adgang til kulturinstitutionens udstillinger og anlæg, som man er velkommen til at besøge efter konferencen. Tilmelding er bindende fra 1. oktober og faktureres inden konferencen. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en anden. Vi arbejder på nuværende tidspunkt med et max. antal på 50 deltagere pr. konference. Ved tilmelding til en konference tilmeldes du vores nyhedsbrev, som kommer med opdateringer omkring konferencerne, andre nyheder og artikler. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af mailen med nyhedsbrevet.

Covid-19

Vi planlægger konferencerne i tråd med myndighedernes anbefalinger, og vil under konferencerne følge de udstukne retningslinjer. Vi arbejder på nuværende tidspunkt med et max. antal på 50 deltagere pr. konference for ikke at have for mange samlet ét sted.

Konferencestederne (Moesgaard Museum og Experimentarium) er alle 100% opdateret på retningslinjerne og har store lokaler, hvor konferencerne kan afvikles med sikker og behørig afstand.