Tilmelding til Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2019

Jørgen Ulrik Jensen fortæller om tema, networking og relevante paneldebatter med forskere, direktører og embedsmænd til Årets Offentlige Bsetyrelseskonference 2019

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2019

Hvor går grænsen mellem tillid og tilsyn? Har denne grænse rykket sig, og hvad betyder det i givet fald for bestyrelsers bidrag til offentlige institutioners og selskabers udvikling og værdiskabelse?

Disse emner og dilemmaer samt meget mere tages under lup på Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2019. Det foregår d. 7. november i Industriens Hus i København. 

Foruden spændende keynotes med Professor Lotte Bøgh Andersen, fhv. minister Lene Espersen, Lars Bonderup Bjørn, Administrerende direktør i Ewii og Lars Frelle-Petersen, direktør for DI og bestyrelsesformand for Roskilde Festivalfonden – så går vi i dybden om eftermiddagen med tre relevante paneldebatter.

Vi afholder tre temabaserede paneldebatter.

Du tilmelder dig og vælger din foretrukne paneldebat HER og læs programmet for dagen HER.

  • Paneldebat I: Evaluering og aflønning af ledelsen
  • Paneldebat II: Compliance – hvordan og hvor meget
  • Paneldebat III: Samspil om strategi og opfølgning

Kåring af Årets Offentlige Bestyrelse 2019

På Årets Offentlige Bestyrelseskonference den 7. november 2019 kåres Årets Offentlige Bestyrelse 2019. Vi søger nu kandidater til prisen. Klip på knappen herunder for at se nærmere på programmet til konferencen.

Kender du en bestyrelse, som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre bestyrelser, så send dit nomineringsforslag via dette skema.

Gå ikke glip af dette års kåring af en offentlig bestyrelse som demonstrerer overbevisende evner til at reflektere og handle ud fra de særlige forhold og strategiske udfordringer, de har.

Baggrund og historie

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser er et netværk af bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer for de ca. 4.000 offentlige bestyrelser i Danmark inden for sektorer som uddannelse, kultur, forsyning/infrastruktur, erhvervsfremme, det sociale område mv.


Vi har i otte år kåret Årets Offentlige Bestyrelse sammen med Pluss Leadership, EY og HORTEN, som støtter Dagens Dagsorden såvel økonomisk som fagligt.


Med prisen ønsker vi at kaste lys på og fremme det gode, værdiskabende arbejde, der leveres af mange offentlige bestyrelser.

Vi glæder og til at se dig d. 7. november i Industriens Hus til en faglig festdag med netværk, videndeling og dybdegående tips og redskaber til vores daglige virke som omdrejningspunkt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her