Tilmeld dig Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2020 i Aarhus, Odense og København

I år kommer Årets Offentlige Bestyrelseskonference rundt i det danske land. Vi afholder tre regionale bestyrelseskonference til efteråret i Aarhus d. 4.november, i Odense d. 5. november og i København d. 11. november.

Årets tema for konferencerne er: Armslængde eller fodlænke – selskabsledelse og selveje i fællesskabets interesse?

Der er en løbende debat om offentlige institutioners og
virksomheders evne til at levere på de store samfundsmæssige dagsordener. Det decentrale ledelsesrum udfordres fra tid til anden samtidig med, at selveje-modellen udvides til stadig flere områder, og flere enheder selskabsgøres og udskilles fra den offentlige forvaltning.

Bestyrelsesmodellen udgør i dag en central del af den danske samfundsmodel, og balancen mellem myndighedernes styring og institutionernes selvstændighed er fortsat en debat, der fylder i klasseværelserne, på kontorerne og i korridorerne.

Men hvad har vi lært af styringsformerne indtil nu? Hvad ser vi ind i i fremtiden? Og hvordan sikrer vi, at offentlige institutioner og virksomheder handler i fællesskabets interesse?

De spørgsmål tager vi fat på under årets tre regionale bestyrelseskonferencer, og vi er glade for at kunne præsentere tre stærke programmer spækket med spændende oplægsholdere.

Programmer for regionale bestyrelseskonferencer

Programmerne har alle samme struktur og temaer, men oplægsholderne vil variere alt afhængig af by.

Du er desuden til enhver tid velkommen til at tilmelde dig den regionale konference, du gerne vil/kan deltage i. Så er du forhindret i at deltage på konferencen tættest på dig, eller er du meget interesseret i en oplægsholder, der besøger en af de øvrige konferencer, så tilmelder du dig den, du kan/vil deltage i:

Se program for bestyrelseskonferencen i Aarhus d. 4/11

Se program for bestyrelseskonferencen i Odense d. 5/11

Se program for bestyrelseskonferencen i København d. 11/11

*Programmet bliver opdateret løbende som vi får de sidste par navne på plads

Eksperimenterende, eksotiske og forhistoriske rammer

Årets regionale bestyrelseskonferencer kommer desuden til at foregå under særlige rammer. I København får vi fornøjelsen af at være i det experimenterende univers hos Experimentarium, i Odense bliver vi omringet af de vilde dyr i Odense ZOO og i Aarhus tager vi på en historisk rejse tilbage i tiden på Moesgaard Museum. Ved konferencetilmelding får du mulighed for at besøge institutionen på egen hånd efter konferencen.

Vi glæder os til at sætte spot på et vigtige og omdiskuteret emne som selveje og selskabsledelse er, og ikke mindst at få talt om, hvordan vi sikre den rette balance mellem institutioners og virksomheders selvstyre og fællesskabets interesser.

Kåring af Årets Offentlige Bestyrelse 2020

Selvom formatet i år er anderledes grundet Covid-19 skal det ikke stoppe kåringen af årets Årets Offentlige Bestyrelse 2020. For netop understøttende og professionelle bestyrelser har været afgørende i en tid med så store forandringer. Kender du derfor en bestyrelse som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre bestyrelser, og som har formået at drive professionel bestyrelsesarbejde til UG i denne uforudsigende tid, så send dit nomineringsforslag via dette skema inden d. 15. september.

Tilmeld dig konferencen allerede nu

Tilmeld dig bestyrelseskonference her

Skal du lige gense programmerne for de regionale konferencer, så klik her.

Se program for bestyrelseskonferencen i Aarhus d. 4/11

Se program for bestyrelseskonferencen i Odense d. 5/11

Se program for bestyrelseskonferencen i København d. 11/11

Covid-19

Vi planlægger konferencerne i tråd med myndighedernes anbefalinger, og vil under konferencerne følge de udstukne retningslinjer på det givne tidspunkt. Vi arbejder på nuværende tidspunkt med et max. antal på 75 deltagere pr. konference.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her