Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2022/2023

Hvordan bliver offentlige bestyrelser fyrtårne, som visionært leder institutioner, selskaber og samfund? På Årets Offentlige Bestyrelseskonference kaster vi lys på de muligheder og forpligtigelser, som offentlige bestyrelser har for at vise vejen mod fremtiden. 

Bæredygtighed, digitalisering og geopolitisk opbrud er blot nogle af de store samfundstendenser, som i disse år radikalt ændrer det strategiske landskab for mange virksomheder. Men initiativet til at tilpasse sig ændringerne kommer ofte fra medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder eller brugere. Burde det i højere grad komme fra den bestyrelse, som er ansvarlig for at opstille de strategiske pejlemærker?

Program for Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2022/2023

På konferencen stiller erfarne og prominente aktører inden for både offentligt arbejde og bestyrelsesarbejde skarpt på nogle af tidens store tendenser og de krav, de stiller til bestyrelsen: Krisestyring, diversitet, bæredygtighed og digitalisering.

Klogere på de generelle tendenser for offentligt bestyrelsesarbejde, dykker konferencen derefter ned i sektornære tematikker med eftermiddagens sektorspecifikke workshops.

Og så uddeler vi naturligvis også Årets Offentlige Bestyrelsespris.

Tid og sted

Årets Offentlige Bestyrelseskonference løber af stablen den 30. marts 2023 i CPH Conference (DGI Byen), København.

Vi serverer morgenkaffe fra kl. 9, starter dagens spændende program kl. 9:30 og siger tak for i dag kl. 16.

Tilmeld dig Årets Offentlige Bestyrelseskonference

Du får rabat ved din tilmelding, hvis du er medlem af en af vores 14 samarbejdsorganisationer, som du ser herunder. Kontakt den organisation, du er medlem af, og hør nærmere.

Vores samarbejdspartnere: