Dagens Dagsorden nr. 7. Tema: Kvoter i bestyrelser

Debatten har stået på i længere tid, og den nye regering har planer om at indføre kvoter. Men hvordan ser virkeligheden ud, og har kvoter en effekt? Dagens Dagsorden undersøger kvoterne.

Hent hele Dagens Dagsorden nr. 7 her eller nedenfor

Kvinder og bestyrelser

Hvordan er den kønsmæssige fordeling i bestyrelser? Hvad er erfaringen med kvoter i andre lande? Gør kvinder en forskel i bestyrelser? Dagens Dagsorden Research går bag om debatten.

Den politiske fremtid for kvoterne

Politikernes holdninger til kvoter er mange – fra dem, der mener, det er godt for ligestilling, til dem, der mener, at kvoterne vil skade ligestilling.

De selvejende institutioners rolle i konkurrencestaten

Vi er på vej fra velfærdsstat til konkurrencestat, men hvad betyder det for de selv­ejende institutioner og deres opgaver i samfundet. Dagens Dagsorden har drøftet det med Ove Kaj Pedersen.

Bestyrelsens opfølgning på strategiske initiativer

Per Nikolaj Bukh og Karina Skovvang Christensen gennemgår i artiklen, hvordan strategiske initiativer kan knyttes sammen med strategikortet.

Synspunkt

Retoriker Charlotte Thorsen argumenterer for, at det er en anden form for power og pondus, kvinderne skal have i spil for at komme i betragtning til bestyrelsesarbejdet.

Komunikado din Drupal CMS-udvikler

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser – ejet af Pluss Knowledge
Tlf: 7026 5126 – H. H. Seedorffs Stræde 3, 4. tv., 8000 Aarhus C